úterý 10. listopadu 2020

Pánové, jak jste na tom s vousy? Jsou totiž teď velmi ŠIK!

Jak už název napovídá dnes tu mám článek spíše pro pány, ale i dámy si mohou přijít na své. To, že vousy jsou symbolem muže je bez pochyb pravda a možná i proto se v poslední době rozmáhá trend plnovousů nebo krásně tvarovaných vousů. Péče o vousy, bradku nebo třeba knír není ovšem tak snadná, jak by se mohlo zprvu zdát. Naštěstí nabízí moderní doba spoustu vychytávek, jak si s vousy či knírem poradit co nejlépe.


Ať už jste hipster či přísný puntičkář…

Pokud patříte do kategorie mužů, kteří mají v oblibě plnější vousy, které se nemusí složitě udržovat pamatujte, že základem je ČISTOTA! Toužíte-li po dlouhých vousech pravidelné mytí nesmíte opomíjet stejně jako mytí je důležité udržovat u vousů délku. Přeci jenom styl ala Krakonoš není ideální!


Pokud vás naopak dlouhé vousy nelákají a raději si v koupelně pohrajete s konturami vousů nebo třeba knírkem jistě víte, že holení zabírá dost času. S kvalitním vybavením jde ovšem všechno lépe. Za zmínku stojí třeba nový elektrický zastřihovač chloupků na tělo a obličej Philips OneBlade Face and Body. Pokud sháníte elektrický zastřihovač, který splní téměř stejnou funkci jako žiletka věřím, že budete velmi mile překvapení! U nás doma si totiž své místo našel (ne tedy u mě, ale u přítele :D). Upřímně je ovšem tento OneBlade u nás doma používán přítelem spíše na tvář než na tělo.





Holení pro muže aneb opravdový rituál spojený také s péčí o pleť

Pokud se domníváte, že holením či péčí o vousy vše pro muže v koupelně končí není tomu tak. Kromě péče o vousy by měla být dopřána důsledná péče i pleti. Po holení totiž mnohdy může být tvář podrážděna. Doplňte proto následující péči i dalšími vhodnými přípravky, které vám pomohou například s regenerací nebo zklidněním pokožky po holení.

 

A jak jste na tom s péčí o vousy vy? Dbáte na své vousy a pravidelné holení nebo to spíše necháváte na chvíle, kdy máte náhodou volnou chvilku?

4 komentáře

  1. Přítelovi rostou fousy rychlostí blesku a já z toho šílím :-D U něj se mi to nelíbí, takže jsem ráda, když se oholí. Je fakt, že má potom dost podrážděnou pokožku a uvažovala jsem, že bych mu koupila nějaký holící strojek elektronický, ale nevím nevím :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak přesně tenhle holící strojek má brácha a nemůže si ho vynachválit! :D :)

    OdpovědětVymazat
  3. Můj přítel se holí nějakým strojkem, ale vůbec nevím, jakým. :D

    OdpovědětVymazat
  4. zajimavy clanek, snad nejaky muz oceni! ja se v muzskych strojcich prd vyznam :)

    www.melissahartford.blogspot.com
    Melissa Hartford | lifestyle & fashion blogger
    Instagram

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář!

Calistka. Theme by STS.