pátek 10. června 2022

Kosmetická ochrana proti modrému světlu od značky FOR LIFE & MADAGA

Také znáte ten pocit, když na vás celý den v práci září monitor, světlo mobilního telefonu a večer se nevyhnete alespoň chvilky posezení u televize a vína? Modré záření, které vytváří nejrůznější digitální přístroje je aktuálně žhavým tématem. Setkáme se s ním například při výběru brýlí (skla s ochranou proti modrému světlu), ale nově také v kosmetickém průmyslu. Ačkoliv se to může z prvopočátků zdát zvláštní, kosmetiku, která vás ochrání před negativními vlivy modrého záření na trhu zatím se samozřejmostí nenajdete.



Výjimku netvořím ani já…

Ani já nejsem výjimkou a v práci je mým hlavním nástrojem počítač, oblíbenou věcí, která mi pomůže s dlouhou chvíli při čekání na autobus je mobilní telefon, a večer… večer si alespoň na chvíli ještě zapnu notebook na kterém si s oblibou pustím nějaký ten film nebo hudbu. Záření, které rozhodně není přirozené máme kolem sebe více než dost. Kromě speciálně upravených skel v brýlích je pro mě nyní velmi milým překvapením také nová pečující řada značky FRO LIFE & MADAGA, která nyní na trh uvedla nové produkty řady BLUE DETOX.

Co hrozí naší pokožce díky zátěži modrým zářením

Díky častému styku s modrým zářením, kterému je opravdu velmi těžké se v dnešní moderní době vyhnout, můžeme pozorovat také dopady tohoto záření. Unavené oči, začervenalé oční okolí, kruhy pod očima, ale také unavená pleť, která může díky tomuto působení ztrácet svou elasticitu a přirozenou tvorbu kolagenu. Díky snížené přirozené tvorbě kolagenu tak může dojít například k prohlubování vrásek nebo většímu výskytu pigmentace.





Řada BLUE DETOX - PROTI MODRÉMU SVĚTLU

Řada Blue Detox by pleti měla poskytnou péči a zajistit tak její ochranu před vlivy modrého světla. Díky působení nejmodernějších látek vytváří tato kosmetika (v podobě krému a séra) ochrannou bariéru před negativními účinky modrého světla, zároveň působí proti únavě pleti a očního okolí. Jednotlivé látky se snaží také pleť čistit a detoxikovat. Combo Blue Detox ve formě krému a séra je možné použít samostatně nebo také dohromady, ale více informací o tom, jak funguje vám prozradím příště.


A jaký je váš názor na kosmetiku, která by měla ochránit pleť před negativními vlivy modrého světla? 

4 komentáře

  1. To slyším poprve děkuji za članek věřím tomu tez delam u PC

    OdpovědětVymazat
  2. To je pro mě novinka, ale sakra zajímavá! Přesně takové produkty bych nejspíš potřebovala, protože do mobilu a počítače koukám neustále. :D :) Vypadají dobře!

    OdpovědětVymazat
  3. Wow, tak o takto specificky zaměřené kosmetice jsem ještě neslyšela, ale věřím, že je potřeba... dneska všichni trávíme hodiny a hodiny před pc, a to se na nás a naší pokožce bohužel podepisuje...

    Ela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zatím jsem jí viděla pouze u této značky, nicméně za sebe mohu doporučit.

      Vymazat

Děkuji za váš komentář!

Calistka. Theme by STS.